KOCAELİ / DERİNCE - DERİNCE NECİP FAZIL ANADOLU LİSESİ

BİLİNÇLİ NESİL,BİLİNÇLİ GELECEK!

Gençlerimiz bizim dünümüz, bugünümüz ve yarınımızdır. Bu yüzden gençlerimizi tam donanımlı şekilde yetiştirebilmeyi, onların sağlıklı kararlar vererek doğru yolları seçmesini sağlamayı, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa edebilmeyi kendimize yol belirledik.

Bu sebepten okulumuza yıllardır çeşitli meslek dallarından insanları çağırarak öğrencilerimize bu meslekleri yakından tanıma fırsatı sunuyoruz. Bugün de misafirimiz Yazılım Mühendisi Hasan Parlak idi. 12.sinif öğrencilerimizle bir araya gelerek; yazılım alanı, iş olanakları, çalışma şartları ve mesleğin gerektirdiği özellikler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Sayın idarecilerimiz başta olmak üzere bu organizasyona katkıda bulunan Hasan Parlak’a, bu organizasyonun hayata geçmesini sağlayan Rehber öğretmenimiz Emin Eminoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

08-02-202408-02-202408-02-2024

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 19:41 - Görüntülenme: 80